Menu

Disclaimer

'Aan de slag in de speeltuin' is een samenwerkingsverband tussen Jantje Beton en HandicapNL. We streven naar een zorgvuldige controle van de informatie die wij via de website op het internet plaatsen, zodat de informatie actueel, nauwkeurig, feitelijk juist en dus betrouwbaar is. Ondanks deze voortdurende aandacht voor de kwaliteit van haar berichtgeving kan ‘Aan de slag in de speeltuin’ niet garanderen dat de informatie op haar website steeds correct of volledig is.

Aan de op de website aangeboden informatie en/of diensten kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend. ‘Aan de slag in de speeltuin’ aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.

'Aan de slag in de speeltuin' behoudt zich het recht voor om de informatie op haar website te allen tijde te verbeteren of anderszins te wijzigen.

Wel stelt ‘Aan de slag in de speeltuin’ het op prijs dat onjuistheden worden gemeld bij de webredactie.

Gebruiksrecht foto’s

Alle foto’s op deze website zijn eigendom van 'Aan de slag in de speeltuin'. Deze mogen op geen enkele wijze worden gebruikt zonder voorafgaande toestemming van 'Aan de slag in de speeltuin'.

Bij online content over het project ‘aan de slag in de speeltuin’ kan, mits hiervoor vooraf toestemming is verleend, tekst en beeldmateriaal van de site gebruikt worden. Hierbij is een duidelijke bronvermelding met link naar de website verplicht. Voor offline gebruik van tekst en beeld kan beeldmateriaal in hoge resolutie opgevraagd worden. Neemt u hiervoor contact op met de communicatie verantwoordelijke van 'Aan de slag in de speeltuin'.